نخستین کنگره دانشجویی صنایع غذایی ایران

نخستین کنگره دانشجویی صنایع غذایی ایران در تاریخ ۱۷ اسفند ۱۳۹۵ تا ۱۹ اسفند ۱۳۹۵ توسط دانشگاه گیلان - انجمن متخصصین صنایع غذایی ایران در شهر رشت اجرا و به سرانجام خواهد رسید.با توجه به اینکه این گردهمایی رسما به اجرا خواهد رسید، کلیه مقاله های این همایش در سیستم و مجموعه محتوای ملی ثبت و نمایش داده میشود و شما می توانید با اطمینان کافی، مقاله های خود را در این کنفرانس ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده خواهید نمود.


حوزه های تحت پوشش: علوم تغذیه
برگزار کننده: دانشگاه گیلان - انجمن متخصصین صنایع غذایی ایران
شهر برگزاری: رشت

تلفن دبیرخانه: ۰۱۳۳۳۳۴۱۹۵۲
آدرس پستی دبیرخانه: رشت -خیابان حافظ -پردیس دانشگاهی دانشگاه گیلان-دبیرخانه نخستین کنگره دانشجویی صنایع غذایی

 

تاریخ برگزاری:

۱۷ اسفند ۱۳۹۵ تا ۱۹ اسفند ۱۳۹۵

مهلت ارسال اصل مقالات:

۱۳ اسفند ۱۳۹۵
 
 

محورهای کنگره:

تکنولوژی مواد غذایی
-روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی
-روش های نوین پایش کیفیت
-ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی
-غذاهای فراسودمند
 
 میکروبیولوژی مواد غذایی
-ایمنی مواد غذایی
-پری بیوتیک و پروبیوتیک
 
مهندسی صنایع غذایی
-مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی
-مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
-بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی
-کاربرد شبکه های عصبی، الگوریتم ژنتیک و پردازش تصویر در صنایع غذایی
 
شیمی مواد غذایی
-شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی
-گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته
-سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی

 

(لازم به ذکر موسسه آموزشی پژوهشی مسداک با تیمی متعهد در  انجام مقاله،(ارسال مقاله به کنفرانس های فارسی زبان یا کنفرانس های خارجی زبان)و (چاپ مقاله در مجلات داخلی یا مجلات خارجی) بسیار کارا و تواناست.

شما عزیزان میتوانید برای اطلاع دقیق از مجلات داخلی یا همچنین مجلات خارجی بصورت دسته بندی شده اینجا کلیک کنید.

هم اکنون تیم مسداک در انجام و ارسال مقالات با موضوع مرتبط به این کنفرانس و حوزه تحت پوشش آن آمادگی خود را اعلام میدارد.

برای مشاوره،انجام مقاله،ارسال مقاله و همچنین چاپ مقاله اینجا کلیک کنید.

دسته ها: کنفرانس ها

دیدگاه خود را بنویسید

دیدگاه پس از تائید مدیریت منتشر می شود.